Εύοσμος City

"Πλημμύρισε" με παιδικά χαμόγελα και παιχνίδι η Πλατεία Ευόσμου

 

Τον πιο ξεχωριστό, γεμάτο χρώματα, χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία, επίλογο της σχολικής χρονιάς, έγραψαν οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, μετατρέποντας την Πλατεία Ευόσμου σε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας του Δήμου.

 Αποχαιρετώντας τη σχολική χρονιά, η υπαίθρια γιορτή της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου κατάφερε με το πλούσιο ψυχαγωγικό της πρόγραμμα να "μαγέψει" μικρούς και μεγάλους, να σκορπίσει ελπίδα και χαμόγελα χαράς και ενθουσιασμού και να στείλει το μήνυμα ότι οι δομές φύλαξης και διαπαιδαγώγησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι μια πραγματική οικογένεια για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας, παραμένοντας διαχρονικά ο πλέον καταξιωμένος κοινωνικός θεσμός για την πόλη μας.

Η μεγάλη γιορτή - την οποία επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη και εξαιρετική οργανωτική φροντίδα οι Παιδαγωγοί των 10 Δημοτικών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών και την παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Στρατής Λημνιός και Γωγώ Καρανίκα- τα είχε όλα: δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια, χορό και τραγούδι, γλυκίσματα και όμορφα δωράκια για τους μικρούς φίλους.

Το πολύχρωμο εντυπωσιακό σκηνικό της εκδήλωσης συνέθεσαν οι δημιουργίες των παιδιών, οι οποίες αποτέλεσαν το προϊόν μιας πλούσιας χρονιάς, γεμάτης από εικαστικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικά εργαστήρια που πυροδότησαν το ταλέντο και την έμπνευσή τους.

Μαζί με τα παιδιά στα ψυχαγωγικά δρώμενα συμμετείχαν οι αγαπημένες τους δασκάλες, με τις οποίες μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές τη σχολική χρονιά που ολοκληρώνεται, ενώ και οι γονείς έγιναν και οι ίδιοι μέλη της ξέφρενης παρέας, συμμετέχοντας με ενθουσιασμό στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, λειτούργησαν και σταντ ενημέρωσης όπου οι παιδαγωγοί ενημέρωναν τους γονείς για τις εγγραφές του νέου σχολικού έτους 2022- 2023, ενώ ξεχωριστό τόνο στην υπαίθρια γιορτή έδωσε η δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τη Δωρεά Μυελού των Οστών από την Κοινότητα Ευόσμου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Στράτος Σιμόπουλος και Δημήτρης Κούβελας, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Μήττας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.