Εύοσμος City

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Αθλητικό Φεστιβάλ»

Ο κ. Αιμίλιος Οικονομίδης, Sports Comment Creator και Απόφοιτος του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» (2013), η κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ο κ. Κωσταντίνος Φουντοραδάκης, Υπεύθυνος του 17ου Αθλητικού Φεστιβάλ, η Ολυμπιονίκης, κ. Τασούλα Κελεσίδου, ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο κ. Χρήστος Ρουμπίδης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης και ο Διευθυντής του Λυκείου του Κολεγίου, κ. Γιώργος Ντιγκμπασάνης.

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 17η χρονιά, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή14  Μαΐου 2023, το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που έχει καθιερωθεί ως εκδήλωση της άνοιξης στις εγκαταστάσεις του σχολείου, από τις 10:00 έως τις 15:00. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, αθλητικούς αγώνες με γνωστές και ιστορικές ομάδες της πόλης και παρουσιάσεις, καθώς, επίσης, σε παραστάσεις και παιχνίδια που κατάφεραν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. 

Στο φετινό Φεστιβάλ τιμήθηκε η Ολυμπιονίκης μας κ. Τασούλα Κελεσίδου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο κ. Χρήστος Ρουμπίδης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης, η κ. Ευαγγελία Μπούτσκου, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης και η κ. Όλγα Βασιλειάδου, Συντονίστρια Φυσικής Αγωγής.

Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ»,  πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Αθλητικό Φεστιβάλ του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», σε μια ημέρα αθλητισμού, εθελοντισμού και χαράς. 

 

Στιγμιότυπo από την Αιμοδοσία

Στιγμιότυπo από το 17ο Αθλητικό Φεστιβάλ

Ο κ. Άγγελος Χαριστέας με μαθητές του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ο κ. Γιώργος Ντιγκμπασάνης, Διευθυντής Λυκείου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ο κ. Κωσταντίνος Φουντοραδάκης, Υπεύθυνος του 17ου Αθλητικού Φεστιβάλ, η κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ο κ. Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και ο κ. Αιμίλιος Οικονομίδης, Sports Comment Creator και Απόφοιτος του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» (2013).

Η κ. Όλγα Βασιλειάδου, Συντονίστρια Φυσικής Αγωγής Θεσσαλονίκης, με τον κ. Κωσταντίνο Φουντοραδάκη, Υπεύθυνο του 17ου Αθλητικού Φεστιβάλ, την Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, τον Διευθυντή του Λυκείου του Κολεγίου, κ. Γιώργο Ντιγκμπασάνη και τον Γενικό Διευθυντή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Η Ολυμπιονίκης, κ. Τασούλα Κελεσίδου με τον Γενικό Διευθυντή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο

Η κ. Ευαγγελία Μπούτσκου, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, με την Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου και τον Γενικό Διευθυντή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Ο κ. Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τον Γενικό Διευθυντή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.