Εύοσμος City

Γιορτινή αυλαία για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και Αντισφαίρισης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

 

Με χαμόγελα, ενθουσιασμό και υποσχέσεις για νέες ποδοσφαιρικές επιτυχίες, με εφόδιο τις εμπειρίες και τις δεξιότητες που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κήρυξαν την αυλαία της αθλητικής περιόδου, ανανεώνοντας το αθλητικό ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής, η τελετή λήξης της φετινής σεζόν κατάφερε να μεταδώσει σε όλους το αγωνιστικό πάθος των μικρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μάγεψαν για ακόμη μια φορά με τις δεξιότητες, τις τεχνικές και το ταλέντο τους, προσφέροντας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και στα ομαδικά διαδραστικά παιχνίδια που παρουσίασαν ένα συναρπαστικό θέαμα.

 

Γιορτινός και γεμάτος θέαμα ήταν ο επίλογος της τρέχουσας αθλητικής περιόδου και για την Ακαδημία Αντισφαίρισης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Σε μια όμορφη γιορτή για τη λήξη της φετινής χρονιάς, τα μέλη της ακαδημίας τένις απέδειξαν την αγωνιστική τους ετοιμότητα και το υψηλό προπονητικό έργο που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τμημάτων υποδομής που οργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΚΕ, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με παιχνίδια τεχνικών και κινητικών δεξιοτήτων, που εντυπωσίασαν τους θεατές. Ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι αναμετρήσεις που διεξήχθησαν εντός του γηπέδου, τόσο μεταξύ των μικρών αθλητών όσο και εναντίον των γονέων και κηδεμόνων τους.

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Μαρία Γαβαλά που παρέστη στη γιορτή λήξης της ακαδημίας, συνεχάρη τους μικρούς τενίστες για το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο, εξήρε την αποφασιστική συμβολή των γονιών για τη μύηση των παιδιών τους στο μαγικό κόσμο του αθλητισμού και ευχαρίστησε τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του δήμου για το σημαντικό έργο που επιτελούν.