Εύοσμος City

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Επιλέγω το σωστό περιβάλλον για το παιδί μου

Η υπεύθυνη του Βρεφονηπιακού Σταθμού ‘Imagine’, Ζαχαρούλα Χριστοφορίδου, συμβουλεύει τους γονείς

Η αξία του παιδικού σταθμού είναι φανερή στις μέρες μας, καθώς προετοιμάζει με τα απαραίτητα εφόδια τα παιδιά, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα και να ενταχθούν στις μεγαλύτερες βαθμίδες. Στόχος του βρεφονηπιακού σταθμού Imagine είναι να προσφέρει στα παιδιά τα απαραίτητα κίνητρα και τις αξίες ώστε να εμπλουτίσουν το συναισθηματικό τους κόσμο, να καλλιεργήσουν τις ικανότητές τους και να μάθουν να αναλαμβάνουν την προσωπική τους ευθύνη, διαμορφώνοντας έτσι το ενδεδειγμένο πλαίσιο για τον πρώτο εκπαιδευτικό «σταθμό» της ζωής τους.

Ο σωστά οργανωμένος παιδικός σταθμός μας διασφαλίζει ποιοτικές συνθήκες εκπαίδευσης, καθώς διαθέτει εξαιρετικό εκπαιδευτικό προσωπικό, άρτιες υποδομές και όμορφο φυσικό περιβάλλον. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι διαμορφωμένα ώστε να συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των παιδιών, ενώ παράλληλα προτρέπουμε και βοηθάμε τα παιδιά να ενταχθούν στην ομάδα και το κοινωνικό σύνολο αναπτύσσοντας πολύπλευρα την προσωπικότητά τους.

Η σημασία των παιδαγωγών

Για όλους εμάς στον βρεφονηπιακό σταθμό Imagine, η ομάδα των παιδαγωγών μας είναι το Α και το Ω κάθε εκπαιδευτικής δράσης. Είναι οι πρώτοι άνθρωποι μετά την οικογένεια που καλούνται όχι απλώς να εκπαιδεύσουν, αλλά να διαμορφώσουν χαρακτήρες. Για τους λόγους αυτούς φροντίζουμε πάντοτε η ομάδα των παιδαγωγών μας να στελεχώνεται από έμπειρα, καταξιωμένα και άρτια καταρτισμένα άτομα που ξεχωρίζουν για την αφοσίωση, τη δημιουργικότητα και το ομαδικό τους πνεύμα.

Άριστες και ποιοτικές υποδομές

Ο χώρος που φιλοξενεί τις τάξεις, τα τμήματα δραστηριοτήτων, σίτισης και φιλοξενίας, δομήθηκε ακολουθώντας τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας και τις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το σχολείο μας διαθέτει χώρο υποδοχής και γραφείο στελεχών, τέσσερις τάξεις δομημένες με ξεχωριστές θεματικές ενότητες ανάλογα με την ηλικία για την οποία προορίζονται, σύγχρονη μοντέρνα κουζίνα, ειδική αίθουσα φιλοξενίας βρεφών, αυλή περιμετρικά. Ένας χώρος σύγχρονος, έτοιμος να στεγάζει τη φαντασία και τα όνειρα των παιδιών μας!

 

O παιδικός σταθμός μας βρίσκεται στην οδό Νυμφαίου 27 & Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο.

Βρεφονηπιακός Σταθμός Imagine
Τηλ. 2310 766967 | Κιν. 6978025846

www.imagine.edu.gr

https://www.facebook.com/ImagineEvosmos