Εύοσμος City

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Χαρά & άθληση στον 5ο Αγώνα Δρόμου “De La Salle Running Race”

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, ο 5ος αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων «De La Salle Running Race» στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

Σύσσωμη η λασαλιανή οικογένεια με μαθητές, γονείς, αποφοίτους, προσωπικό και φίλους του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» ξαναβρέθηκαν και, «μαζί και από κοινού», συμμετείχαν με ενθουσιασμό, προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση, αλλά και την κοινωνική συνείδηση, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Την κορδέλα, από τις γυναίκες, έκοψε η πρώτη δρομέας, Νατάσα Ιωαννίδου, τη δεύτερη θέση πήρε η Αθηνά Κατσάν και την τρίτη θέση η Αναστασία Νανακούδη. Στους άνδρες, πρώτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, δεύτερος ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης και τρίτος ο Παναγιώτης Χουζούρης. Ένα τεράστιο μπράβο και στους μαθητές μας, Δημήτρη Χ., Θανάση Κα. και Θανάση Κι., που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις αντίστοιχα, στην κατηγορία ανηλίκων.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης, η Action Sports Wear, η Performance Store, η εταιρία «Φασούλι το Φασούλι», αλλά και η ομάδα Rescue GR - Έλληνες Διασώστες, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το μετάλλιό τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον 6ο «De La Salle Running Race».