Εύοσμος City

LIVIN: Δημιουργώντας έπιπλα με υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα!

 

Για περισσότερα από 45 χρόνια η Livin ομορφαίνει τον χώρο μας με μοναδικές δημιουργίες χειροποίητων επίπλων ιδιαίτερης κομψότητας...

 

Το ελληνικό brand Livin είναι απόλυτα συνυφασμένο με έπιπλα μοναδικά σε ποιότητα, σχεδιασμό και καινοτομία. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και μια εξελιγμένη παραγωγή, η εταιρία προσφέρει σύγχρονης αισθητικής έπιπλα, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ενός χώρου με αρμονία και λειτουργικότητα, ενός χώρου που χαίρεσαι να βλέπεις, να ζεις και να μεγαλώνεις μαζί του.

Για τη δημιουργική ομάδα της Livin η αξία της ανθρώπινης δεξιοτεχνίας είναι αδιαμφισβήτητη, γι’ αυτό εξερευνά και ανακαλύπτει συνεχώς νέους ορίζοντες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει ξεχωριστά concept. Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την πολυετή εμπειρία, το ταλέντο και την τέχνη του χειροποίητου δημιουργεί κομμάτια μοναδικού σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής, που ξεχωρίζουν στο χώρο μας δημιουργώντας μία οπτική πανδαισία.

Τα έπιπλά της, φτιαγμένα από το ποιοτικότερο ξύλο, δημιουργούνται πάντα με φροντίδα και τέχνη, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ώστε να αποτυπώνουν το προσωπικό του στυλ και να προσαρμόζονται στον χώρο με απόλυτη εργονομία και κομψότητα. Για το λόγο αυτό, οι έμπειροι διακοσμητές της Livin μελετούν δωρεάν τον χώρο μας, συνδυάζουν τις σχεδιαστικές μας ιδέες, τις διαστάσεις, τις αποχρώσεις, τις υφές και μέσα από την τεχνολογία του 3D σχεδιασμού, μας παρουσιάζουν όλες τις προτάσεις και τις συμβουλές τους, ώστε να δημιουργήσουμε έναν χώρο γεμάτο αρμονία και λειτουργικότητα που θα αγαπήσουμε.      

Στη Livin βρίσκουμε καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια μέσης, μπουφέδες και ξύλινες τραπεζαρίες, συνθέσεις, έπιπλα για την τηλεόραση, κρεβατοκάμαρες, έπιπλα για παιδικό δωμάτιο, ντουλάπες, όλα με γραμμές διαχρονικές και αναλλοίωτες στο χρόνο και φτιαγμένα με άριστης ποιότητας υλικά.

Ό,τι κι αν αναζητάτε για το σπίτι σας, μια επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της Livin, κοντά στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, στον δρόμο για Χαλκηδόνα, θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Η εταιρία προσφέρει επίσης after sales υποστήριξη και δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση στο νόμο Θεσσαλονίκης. Αλλά ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης, η Livin αποστέλλει έπιπλα σε όλη την Ελλάδα και η έμπειρη ομάδα της εγγυάται ότι ο χώρος μας θα γίνει όπως ακριβώς τον έχουμε ονειρευτεί, με έπιπλα που θα απολαμβάνουμε για μια ζωή!

info

Έπιπλο Livin

24ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Χαλκηδόνας

Γέφυρα (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη)

Τηλ: 2310 715823

Email: info@epiplolivin.gr 

Ιστοσελίδα: www.epiplo-livin.gr