Εύοσμος City

Μυστικά και αλήθειες ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα

 

Από τη Μαρία Παλάτου, Ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου «Palatou Aesthetics»

 

Το Ινστιτούτο Αισθητικής Palatou Aesthetics είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο Ανάπλασης και Αντιγήρανσης, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010, με γνώμονα την ολιστική αντιμετώπιση του κάθε δερματικού προβλήματος. Σε έναν υπέροχο και φιλόξενο χώρο, κορυφαίοι επαγγελματίες στο αντικείμενό τους, φροντίζουν να εξατομικεύουν την κάθε θεραπεία, προσφέροντας εγγύηση αποτελέσματος. Για την ιδιοκτήτριά του, Μαρία Παλάτου, η αισθητική είναι επιστήμη, αγάπη και πάθος. Με καινοτόμα προϊόντα, προηγμένη τεχνολογία, αγάπη για την τελειότητα και ασύγκριτη ποιότητα στις υπηρεσίες το Ινστιτούτο Αισθητικής «Palatou Aesthetics» αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό μας και τη φυσική ομορφιά.

 

Κα Παλάτου, ποιο είναι το πιο σημαντικό μυστικό ομορφιάς;

Το πιο σημαντικό μυστικό ομορφιάς είναι να μην ξεχνάμε ποτέ την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματός μας από μικρή ηλικία. Εξίσου σημαντικά είναι η διατροφή, ο ύπνος και το να μην γίνονται καταχρήσεις.

Στο Ινστιτούτο «Palatou Aesthetics» στοχεύετε στην αναδόμηση της επιδερμίδας με φυσικούς τρόπους. Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε την υγεία, την πολυπόθητη σφριγηλότητα και τη λάμψη στο δέρμα μας;

Το «κλειδί» είναι οι θεραπείες ανάπλασης και ενεργοποίησης της επιδερμίδας. Ας πάρουμε για παράδειγμα, το botox και το υαλουρονικό, τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση. Είναι πολύ ωραίες θεραπείες γιατί έχουν άμεσο αποτέλεσμα και όταν κάποιος αποφασίσει να κάνει κάτι για το πρόσωπο του, συνήθως θέλει να δει τα οφέλη εκείνη τη στιγμή. Το botox και το υαλουρονικό το πετυχαίνουν αυτό, η ρυτίδα δεν φαίνεται γιατί δεν γίνεται πλέον η σύσπαση. Δεν λύνουν όμως το αίτιο. Η σφριγηλότητα, η λάμψη και η υγεία του δέρματος δεν αλλάζουν, οπότε εάν συνδυάσουμε και κάποιες συμπληρωματικές θεραπείες, θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια το αποτέλεσμα και θα είναι και πιο ωραίο το δέρμα, πιο λαμπερό και πιο υγιές. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα. Είμαι της φιλοσοφίας κάντο όπως οι Γαλλίδες, δηλαδή οι Γαλλίδες φροντίζουν το δέρμα τους από μικρή ηλικία  και για αυτό είναι πάντα υγιές και λαμπερό. Μπορεί να κάνουν και botox και χειρουργικό lifting, αλλά τα κάνουν τόσο όσο να μη φαίνεται και πάντα τα συνδυάζουν με θεραπείες ανάπλασης και ενεργοποίησης.

Ποιες θεραπείες προτείνετε ώστε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα φυσικής ομορφιάς;

Αρχικά αντιμετωπίζω τον κάθε ένα που θα έρθει στο Ινστιτούτο ως μοναδική περίπτωση, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες, διαφορετική καθημερινότητα, οπότε θα δω τι χρειάζεται και θα προτείνω τη θεραπεία που θα ταιριάξει πιο πολύ στις ανάγκες του. Σίγουρα, το πιο βασικό είναι μια με τρεις φορές το χρόνο να κάνουμε ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου, ανάλογα το πρόσωπο που έχουμε. Και μιας και ανέφερα πριν το lifting, αυτό που είναι τώρα το πιο δυνατό 3D lifting χωρίς χειρουργείο, είναι το HIFU Ulthera, ένα πρωτοποριακό μηχάνημα το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, δηλαδή ενεργοποιεί τα δικά μας κύτταρα ώστε να αρχίσουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη για έξι μήνες. Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει με το HIFU Ulthera, γιατί έχουμε ανόρθωση των ιστών, μείωση των ρυτίδων, αλλά συγχρόνως και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, πιο υγιές. Υπάρχει ανόρθωση στο άνω βλέφαρο, γεμίζει ο όγκος στα ζυγωματικά, άρα μειώνεται πάρα πολύ η ρινοπαρειακή και υπάρχει και ανόρθωση του οβάλ, οπότε είναι ένα θαύμα αυτό το μηχάνημα. Είμαι η πρώτη που το έφερα στη Θεσσαλονίκη το 2017, οπότε το δουλεύω πολύ καιρό. Είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα, σας το εγγυώμαι και μου αρέσει γιατί αλλάζει και η ποιότητα του δέρματος, πέρα του ότι δεν φαίνονται οι ρυτίδες και γίνεται η ανόρθωση των ιστών. Όλες οι θεραπείες στο Palatou Aesthetics στοχεύουν στη λύση της αιτίας του προβλήματος και δρουν ολιστικά. Επίσης, το Ινστιτούτο Palatou Aesthetics πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και φέρνει πρώτο τα εξωσώματα, τα πρώτα εξωσώματα κατασκευασμένα στην Ευρώπη. Με οδηγό το μέλλον και έμπνευση από την φύση τα purasomes είναι ένας συνδυασμός 20 δισεκατομμυρίων εξωσωμάτων υψηλής καθαρότητας και 20 ισχυρών αυξητικών παραγόντων. Για αντιγήρανση - λάμψη - ρυτίδες - πόρους - ουλές ακμής - μέλασμα - δυσχρωμίες - επιγενετική επαναφορά των θυλάκων του τριχωτού της κεφαλής. Η κυτταροθεραπεία της GERnetic, όπως και το Green Peel Dr Schrammek είναι δυο θεραπείες με τις οποίες έχουμε προκριθεί για τα αποτελέσματά μας. Η μεσοθεραπεία και η φωτοανάπλαση είναι επίσης δύο πολύ καλές θεραπείες. Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες, θα κρίνουμε ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία και θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Τι πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα αυτών των θεραπειών, την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπό μας; 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ την καθημερινή φροντίδα του δέρματος μας. Δεν χρειάζεται να βάζουμε πολλά προϊόντα. Χρειάζεται να βάζουμε τα σωστά προϊόντα. Οπότε πρέπει να απευθυνθούμε στους ειδικούς να βρουν ποιες είναι οι ανάγκες μας και να μας προτείνουν ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για εμάς. Καλύτερα είναι πάντα τα επαγγελματικά προϊόντα, γιατί περιέχουν περισσότερα ενεργά συστατικά, αυτά δηλαδή που είναι μικρότερα από τον πόρο του δέρματος και διεισδύουν μέσα, οπότε έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς παρέχουμε δωρεάν ανάλυση δέρματος στο Ινστιτούτο μας, ώστε να βρούμε το κατάλληλο προϊόν για τον καθένα. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς μέσω του eshop που διατηρούμε, στέλνουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Προϊόντα επαγγελματικά, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, για πρόσωπο και σώμα.

Μιας και αναφέρατε το σώμα… Ποιες θεραπείες έχουν αποτελέσματα; Είναι κάτι που απασχολεί γυναίκες και άντρες εξίσου…

Αν θέλουμε κάτι τοπικό, για τοπικό πάχος, το καλύτερο μηχάνημα είναι η κρυολιπόλυση, γιατί είναι η μόνη μέθοδος που μειώνει μόνιμα τον αριθμό των λιποκυττάρων για λιπογλυπτική, σύσφιξη και κυτταρίτιδα. Σε πολύ δύσκολα περιστατικά, θεαματικά αποτελέσματα έχει και η κυτταροθεραπεία της GERnetic που γίνεται με λεμφικό μασάζ με το χέρι, όπως και το Lignum Massage μαδεροθεραπεία, είναι μια αρχαία κινέζικη τεχνική που δουλεύουμε με χειροποίητα ξύλινα εργαλεία. Επίσης το Ινστιτούτο μας διαθέτει το Salus Ethex, μια πλατφόρμα δόνησης που σε 20 λεπτά μπορούμε να πετύχουμε αύξηση της κυκλοφορίας κατά 180%, μείωση της κυτταρίτιδας και του οιδήματος, ενώ μετά την έκτη φορά, πάντα βλέπουμε διαφορά στους πόντους. Είναι απίστευτο και πολύ γρήγορο για όσους δεν γυμνάζονται, γιατί τα 20 λεπτά είναι σαν να κάνουν δύο ώρες εναερόβια άσκηση. Πλέον, ξέρετε, η τελειότητα δεν είναι μόνο επιθυμία, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

 

Στο Εξειδικευμένο Ινστιτούτο Αντιγήρανσης και Ανάπλασης Δέρματος "Palatou Aesthetics" θα βρείτε μία γκάμα θεραπειών προσώπου και σώματος, όπως επίσης και υπηρεσίες μασάζ και επαγγελματικού μακιγιάζ.

- Πρόσωπο: H.I.F.U. Ulthera, ακμή, αντιγήρανση, ανάπλαση, ανδρική φροντίδα κ.ά.

- Σώμα: αδυνάτισμα, κρυολιπόλυση, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, σύσφιξη κ.ά.

- Στήθος: ανόρθωση, μείωση, αύξηση.

- Επαγγελματικό μακιγιάζ

- Αποτρίχωση με κερί, φωτόλυση τελευταίας γενιάς IAPL, ριζική αποτρίχωση.

- Θεραπευτικό χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια, peeling σώματος και ενυδάτωση.

 

E-shop με προϊόντα για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας στο

www.palatou.gr

 

Το Ινστιτούτο Palatou Aesthetics βρίσκεται στον πεζόδρομο του Ευόσμου, Παύλου Μελά 5, στον 1o όροφο.