Εύοσμος City

Μ. Γεράνης, Υπ. Δημ. Σύμβ. Πυλαίας Χορτιάτη: «Φτιάχνουμε έναν πρότυπο Δήμο»

 

Μια διαφορετική πολιτική εκδήλωση από τις συνηθισμένες πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη Μιχάλης Γεράνης με τίτλο: Tο Nέο Mέσα Mας!

Ο κ. Γεράνης απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές στους νέους ανθρώπους και υπογράμμισε τη βαρύτητα των συγκεκριμένων εκλογών. «Θα έχουμε τον καλύτερο συνδυασμό εκλογών. Από τη μία σκεφτείτε ότι 80% των νόμων, των πολιτικών που διαμορφώνουν τη ζωή μας αποφασίζονται στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ταυτόχρονα, χτίζουμε έναν τόπο που θα αξίζει να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου, φτιάχνουμε έναν πρότυπο ελληνικό δήμο, ευρωπαϊκό, ανθρώπινο και αλληλέγγυο.  Ελάτε να κάνουμε αυτές τις εκλογές ακόμα πιο ουσιαστικές εκλέγοντας ανθρώπους που εμπιστευόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεράνης μίλησε για τους στόχους και τις προκλήσεις της επόμενης τετραετίας για το Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, όπως την υλοποίηση προγράμματος για την αντιρύπανση των ακτών και τόνισε ότι, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου κ. Καϊτεζίδη, θα δημιουργηθεί ένα κέντρο επανάχρησης κι επισκευής με στόχο να γίνει ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη ένας Δήμος πρότυπο, που θα καταφέρει να κλείσει τον «κύκλο οργανικού κλάσματος». «Χρειαζόμαστε τις ενέργειες που θα προστατέψουν το περιβάλλον μας. Ο δήμος πρέπει να διαμορφώνει το σήμερα και το αύριο όλων μας και σ’ αυτό έχω αφοσιωθεί.  Στο δήμο, στον πιο χειροπιαστό, στον πιο πραγματικό στίβο της πολιτικής, μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας με τις δικές μας ενέργειες, με τις δικές μας πρωτοβουλίες. Στη γειτονιά μας, στον τόπο μας, στο δήμο μας».

«Το 2014 σας κάλεσα να χτίσουμε ένα τόπο που θα αξίζει να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ακόμα πιο δυνατά. Να φτιάξουμε έναν πρότυπο ελληνικό δήμο. Έναν ευρωπαϊκό δήμο, ανθρώπινο και αλληλέγγυο, όπως ταιριάζει στους Έλληνες. Προσωπικά, δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις  σ’ αυτήν την προσπάθεια».

Η αίθουσα πλημμύρισε από 900 περίπου δημότες του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, στο ξενοδοχείο του Πανοράματος και εκτός από τους δημότες  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Γεράνη,  παραβρέθηκαν και ο βουλευτής Θόδωρος Καράογλου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, οι δήμαρχοι Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι αλλά και πάρα πολλοί συνυποψήφιοι του.

Έκλεισε την ομιλία του με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημότες – φίλους – συναδέρφους στην Αυτοδιοίκηση, όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του  και έκαναν αυτή τη βραδιά σημαντική…. δεν παρέλειψε όμως να ευχαριστήσει και την οικογένεια του που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.