Εύοσμος City

«ΕΥΟΣΜΟΣ City Magazine»: 1η Εμπορική–Καταναλωτική Online Έκθεση Ευόσμου

Το περιοδικό «EYOSMOS City» διοργανώνει την 1η Διαδικτυακή Εμπορική & Καταναλωτική Έκθεση, με προϊόντα και υπηρεσίες για την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη στήριξη των επαγγελματιών.

Η Έκθεση θα λειτουργήσει διαδικτυακά για τρεις μήνες, από την 1η Νοεμβρίου 2020 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021 σε ένα ειδικά σχεδιασμένο ψηφιακό περιβάλλον.

Οι εκθέτες θα αναπτυχθούν σε δυο διαδικτυακά περίπτερα:

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 1 με προϊόντα

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 2 με υπηρεσίες

Η ψηφιακή πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει την 1η Διαδικτυακή Εμπορική-Καταναλωτική Έκθεση Ευόσμου είναι φιλική σε κάθε χρήστη, εύκολα προσβάσιμη σε κάθε επισκέπτη από κάθε τύπο φορητής συσκευής (υπολογιστή, κινητό, τάμπλετ) και η είσοδος των χρηστών-επισκεπτών για την ενημέρωσή τους θα είναι δωρεάν.

 

  • 40.000 καταναλωτές
  • Απευθείας online αγορές από τους εκθέτες

Η Έκθεση απευθύνεται στο σύνολο των καταναλωτών στην περιοχή του Ευόσμου και της ευρύτερης περιοχής στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Για τη λειτουργία της Έκθεσης θα ενημερωθούν 40.000 καταναλωτές-κάτοικοι της περιοχής, για να την επισκεφθούν, να πληροφορηθούν για τις επιλογές της αγοράς, να επικοινωνήσουν και να αγοράσουν απευθείας από τους εκθέτες.

Για τη συμμετοχή-προβολή σας

στην 1η Online Εμπορική-Καταναλωτική Έκθεση Ευόσμου καλέστε στο τηλ. 2310 705222 ή στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος στο info@evosmos-city.gr